Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 3Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 3

Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 3Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 3


Firma noastra, cu vasta experienta in domeniul curateniei si cu personal specializat & personal calificat - iti ofera servicii profesionale premium de curatare pentru canapele in Bucuresti, Sector 3.

Ne deplasam RAPID si GRATUIT la domiciliul tau & sediul companiei tale din BUCURESTI, Sector 3, pentru curatarea canapelei !
Asiguram servicii complete de igienizare si curatare canapele (canapele tip coltar, canapele cu 2 si 3 locuri, canapele cu sezlong, canapele extensibile etc.), tapiterii, fotolii, saltele, covoare. Folosim substante dedicate diverselor tipuri de suprafate & detergenti cu uscare rapida (100% netoxici, ecologici), precum si echipamente profesionale de ultima generatie.

Profita de SUPER PRETUL nostru la serviciul de curatare canapele! Pretul incepe de la 99 lei / canapea!

Serviciile noastre profesionale de curatare a canapelelor & fotoliilor (inlaturare pete, transpiratie, mirosuri neplacute, urmele de uzura, murdarie, bacterii, acarieni, par de caine & pisica etc.) sunt realizate pe loc la domiciliu tau!

Curatam canapele prin metode moderne si eficiente de injectie - extractie si cu produse de curatat de cea mai buna calitate & profesionale pentru ca murdaria sa fie inlaturata in cel mai scurt timp. Procesul de curatare si uscare va fi un proces rapid! Canapeaua va avea un miros proaspat, precum si culorile initiale !

Curatam canapele textile, canapele din piele naturala, canapele din piele ecologica, huse canapea, tapiterie canapele. Cu ajutorul nostru canapeaua ta va arata ca noua dupa curatare!

SUNA si TU ACUM la specialistii in curatenie acasa & la domiciliu! Curatare ecologica a canapelelor la domiciliul tau!

Clientii nostri ne recomanda serviciile de curatenie! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Canapeaua arata acum ca noua. Recomand." (R.M.),

"Servicii de calitate si foarte prompti!" (R.E.),

"Recomand sa apelati cu incredere la firma de curatenie. Ofera servicii de calitate! 10/10 punctualiatate, 10/10 curatare, 10/10 comunicare"(I.B.),

"Super, super multumita! isi face treaba super bine! Multumesc si eu!" (E.T.),

"Mi-au salvat o canapea devenita culcusul catelui :) Plina de pete si urina de catel! Recomand cu incredere!" (H.I.),

"I-am sunat la 12.30 si au venit la 15.00. Treaba buna. Ii voi folosi si alta data." (P.R.),

"Au realizat o curatare profunda pentru mirosuri si pete. Curatenia a fost rapida si cu siguranta a meritat banii." (E.M.),

Curatare Canapele Bucuresti

Apeleaza sau trimite un sms la nr. 0739.964.480 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele com si sosim imediat la domiciliul & sediul companiei tale din Bucuresti, Sector 3!

Curatare Canapele Bucuresti, la Domiciliu, Sector 3, Acasa & Sediu

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele Bucuresti, la Domiciliu, Sector 3. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatat Canapea in Sector 3, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare. PROFITA si TU de oferta noastra de curatenie, ACUM!


Venim RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta ta personala & sediul firmei tale indiferent pe ce strada, intrare, alee, bulevard, cartier etc. din Sector 3, BUCURESTI se afla!

Ai o solicitare mai speciala? Contacteaza-ne la 0739.964.480. Raspundem imediat!

Etichete: curatare canapele Bucuresti, Sector 3; curatare canapea Bucuresti; curatare canapele la domiciliu Bucuresti, curatat canapele in Bucuresti, Sector 3; curatat canapele in Bucuresti; curatare canapele acasa in Bucuresti, curatare canapele Bucuresti, curatat canapea acasa in București, curăţare canapele București, curatatorie canapele la domiciliu in Bucuresti, curatare canapele Bucuresti, la domiciliu, Sector 3; spalare canapea la domiciliu in Bucuresti.Suna ACUM la 0739.964.480! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapele Bucuresti, Sector 3


Curatare Canapele Bucuresti, Sector 3