Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 6Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 6

Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 6Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 6


Firma noastra, cu vasta experienta in domeniul curateniei si cu personal specializat & personal calificat - iti ofera servicii profesionale premium de curatare pentru canapele in Bucuresti, Sector 6.

Ne deplasam RAPID si GRATUIT la domiciliul tau & sediul companiei tale din BUCURESTI, Sector 6, pentru curatarea canapelei !
Asiguram servicii complete de igienizare si curatare canapele (canapele tip coltar, canapele cu 2 si 3 locuri, canapele cu sezlong, canapele extensibile etc.), tapiterii, fotolii, saltele, covoare. Folosim substante dedicate diverselor tipuri de suprafate & detergenti cu uscare rapida (100% netoxici, ecologici), precum si echipamente profesionale de ultima generatie.

Profita de SUPER PRETUL nostru la serviciul de curatare canapele! Pretul incepe de la 99 lei / canapea!

Serviciile noastre profesionale de curatare a canapelelor & fotoliilor (inlaturare pete, transpiratie, mirosuri neplacute, urmele de uzura, murdarie, bacterii, acarieni, par de caine & pisica etc.) sunt realizate pe loc la domiciliu tau!

Curatam canapele prin metode moderne si eficiente de injectie - extractie si cu produse de curatat de cea mai buna calitate & profesionale pentru ca murdaria sa fie inlaturata in cel mai scurt timp. Procesul de curatare si uscare va fi un proces rapid! Canapeaua va avea un miros proaspat, precum si culorile initiale !

Curatam canapele textile, canapele din piele naturala, canapele din piele ecologica, huse canapea, tapiterie canapele. Cu ajutorul nostru canapeaua ta va arata ca noua dupa curatare!

SUNA si TU ACUM la specialistii in curatenie acasa & la domiciliu! Curatare ecologica a canapelelor la domiciliul tau!

Clientii nostri ne recomanda serviciile de curatenie! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Curatare rapida. Servici profesionale. Recomand cu mare drag serviciile!" (M.B.),

"I-am chemat a doua oara pentru o alta canapea. la fel ca prima data. Profesionisti! Recomand." (G.S.),

"A meritat sa angajam firma de curatenie. Ma tot saturasem sa cumpar de fiecare data huse noi pentru canapele. Mi-a salvat o multime de bani! Au facut o treaba uimitoare" (M.F.),

"Rezultat impecabil. Foarte multumit. Recomand." (P.M.),

"firma de curatenie face o munca excelenta! Apreciez profesionismul lor. II recomand la randul meu!" (E.P.),

"Am zis sa-i mai dau o sansa canapelei inainte sa "scap de ea" :) Nu se indura sptul meu sa o arucam! Dupa curatare, parca am cumparat o alta noua! Multumesc firma de curatenie!" (C.T.),

"Curatare canepea super OK! Am platit si in numerar dupa ce au curatat canapeaua. Nu mi-au cerut banii in avans (nu am apelat pana acum la firme de curatare canapele sa stiu cum se procedeaza). In plus, mi-a si curatat un spatar de scaun, ca bonus :)" (G.O.),

Curatare Canapele Bucuresti

Apeleaza sau trimite un sms la nr. 0791.542.250 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0791.542.250 SAU pe email la contact @ curatare canapele com si sosim imediat la domiciliul & sediul companiei tale din Bucuresti, Sector 6!

Curatare Canapele Bucuresti, la Domiciliu, Sector 6, Acasa & Sediu

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele Bucuresti, la Domiciliu, Sector 6. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatat Canapea in Sector 6, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare. PROFITA si TU de oferta noastra de curatenie, ACUM!


Venim RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta ta personala & sediul firmei tale indiferent pe ce strada, intrare, alee, bulevard, cartier etc. din Sector 6, BUCURESTI se afla!

Ai o solicitare mai speciala? Contacteaza-ne la 0791.542.250. Raspundem imediat!

Etichete: curatare canapele Bucuresti, Sector 6; curatare canapea Bucuresti; curatare canapele la domiciliu Bucuresti, curatat canapele in Bucuresti, Sector 6; curatat canapele in Bucuresti; curatare canapele acasa in Bucuresti, curatare canapele Bucuresti, curatat canapea acasa in București, curăţare canapele București, curatatorie canapele la domiciliu in Bucuresti, curatare canapele Bucuresti, la domiciliu, Sector 6; spalare canapea la domiciliu in Bucuresti.Suna ACUM la 0791.542.250! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapele Bucuresti, Sector 6


Curatare Canapele Bucuresti, Sector 6