Curatare Canapele in Otopeni, judetul IlfovOtopeni, judetul Ilfov

Otopeni, judetul IlfovOtopeni, judetul Ilfov


Compania noastra dispune de o echipa de profesionisti experimentati in domeniul curateniei. Iti oferim servicii profesionale de curatare la domiciliu pentru canapelele din locuinta sau resedinta ta din localitatea Otopeni, Ilfov.

Ne deplasam RAPID si GRATUIT acasa la tine & sediul companiei tale din Orasul Otopeni, din judetul Ilfov, pentru curatarea canapelei !
Pentru a utiliza canapeaua un timp indelungat, nu neglija curatarea acesteia! O curatare profesionala a canapelei va creste durata acesteia de folosire!

Profita de SUPER PRETUL noastru la serviciul de curatare canapele acasa! Preturi accesibile pentru tine incepand de la 99 lei / canapea ! Iti oferim servicii rapide si la preturi reduse!

Daca aveti nevoie de un serviciu rapid de curatat canapele acasa, asigurat de o firma de curatat canapele specializata in curatarea canapelelor, ne puteti apela imediat! Compania noastra dispune de tehnologia necesara pentru a inlatura toate petele "incapatanate" si murdaria persistenta, indiferent din ce este materialul tapiteriei canapelei! Curatam in profunzime meterialul astfel incat canapeaua ta, dupa curatare, sa arate ca noua, iar culorile sa isi recapete stralucirea de odinioara!

Iti oferim servicii de curatare si igienizare canapele complete (canapele cu sezlong, canapele cu 2 si 3 locuri, canapele tip coltar, canapele extensibile etc.), fotolii, saltele, tapiterii, scaune tapitate.

SUNA si TU ACUM la expertii in curatenie acasa & la domiciliu & la birou !

Compania noastra iti ofera un serviciu premium pentru curatarea canapelelor din piele! Cum curatam canapeaua din piele? Manual, folosind un produs de curatat profesional pentru curatat piele! Curatam canapele din piele "reala", din piele ecologica / artificiala/ alta imitatie de piele! Curatam piele semianilina sau anilina pentru ai reda aspectul sau natural! Canapeaua va dobandi acelasi miros proaspat si frumos / culorile de odinioara !

Serviciile noastre includ curatarea canapelelelor din piele, curatarea canapelelor textile, a fotoliilor din piele, a fotoliilor cu huse textile, a taburetelor din piele, a taburetelor cu huse textile (eliminarea petelor, murdariei, urmelor de uzura, transpiratiei, mirosurilor neplacute, bacteriilor, acarienilor, parului de caine, parului de pisica etc.).!

Alege si tu compania noastra de curatat canapele la domiciliu pentru rezultate impecabile si imediate! Lasa-ne sa iti aratam acest lucru !

Clientii nostri ne recomanda serviciile de curatanie! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Serviciu de curatenie de 5 stele. Starea fotoliilor mele dupa curatare este excelenta! A meritat sa ii chem!" (M.C.),

"Punctuali si foarte amabili! Pretul mic! Recomand!" (P.G.),

"Baietelul meu a avut "inspiratia" sa "picteze" canapeaua iar eu "dorinta" sa o curat... am distrus-o vizual... Noroc cu firma de curatenie! M-au salvat! Credeam ca gata, o arunc! Multumesc. Recomand si eu!" (Z.T.),

"Canapea noua si patata cu vin rosu (asa-i cand Romania pierde la meci... te mai enervezi :) . Am apelat la firma de curatenie si m-a salvat! Nici urma de pata!" (C.N.),

"A meritat sa angajam firma de curatenie. Ma tot saturasem sa cumpar de fiecare data huse noi pentru canapele. Mi-a salvat o multime de bani! Au facut o treaba uimitoare" (M.F.),

"Multumesc ca ati venit si in Chiajna. Va voi suna din nou in momentul cand voi avea de curatat o noua canapea! Va recomand foarte mult!" (T.D.),

"Pretul spus pentru curatarea coltarului, acela a fost. Nu ca altii care se razgandesc in toiul lucrului... ca aia, ca aia... Parolisti! Recomand si eu!" (S.O.),

Curatare Canapele

Apeleaza sau trimite un sms la nr. 0739.964.480 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele com si venim imediat la domiciliul & sediul companiei tale din localitatea Otopeni, judetul Ilfov!

Curatare canapele Otopeni, judetul Ilfov, la domiciliu

Compania noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele in Otopeni, la domiciliu. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea in locatia ta din Orasul Otopeni, judetul Ilfov. Ai si 10% reducere la prima solicitare de curatat canapea ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de noi. PROFITA si TU !


Venim GRATUIT si RAPID pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau & sediul sau reprezentanta companiei tale din localitatea Otopeni, judetul Ilfov !

Etichete: curatare canapele la domiciliu, curatare canapele Otopeni; curatare canapele la domiciliu Otopeni; curatare canapea, curatatorie canapele la domiciliu, curatare canapele in Otopeni; curatare canapele la domiciliu in Otopeni; curatat canapele Otopeni; curatare canapele acasa; curatare canapele Bucuresti, curăţare canapele, spalare canapea la domiciliu, firma curatat canapele, curatat canapea acasa, curatat canapea la sediu.Suna ACUM la 0739.964.480! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Otopeni, judetul Ilfov


Curatare Canapea in Otopeni, judetul Ilfov